+380673870816 +380673870816

З сокирою та ножем житель Хмельниччини хотів вчинити розправу над жінкою та двома дітьми

Апеляційним судом Хмельницької області залишено в силі вирок суду присяжних та призначене покарання, на якому наполягав державний обвинувач, жителю смт Ярмолинці, котрого визнано винним у вчиненні семи злочинів. Про це повідомила прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Кримінальне провадження відносно засудженого розслідувалось слідчим відділом прокуратури області. Під час судового розгляду цього провадження встановлено, що неодноразово судимий за вчинення крадіжок, грабежів і розбоїв злочинець,  з метою умисного вбивства через ревнощі і особисту неприязнь, зачинив у квартирі свою дружину та двох її малолітніх дітей. З сокирою та ножем він хотів  вчинити розправу над ними. Перешкодити цьому намагався батько потерпілої, натомість отримав від зловмисника чисельні поранення. Надалі рецидивіст, жадаючи вбити маленького пасинка, наніс дитині поріз по шиї.

[[textbanner]]

Довести свій умисел до кінця злочинцеві завадили працівники міліції, які прибули на виклик, і під час його затримання теж були поранені ножем. За вироком суду винного засуджено до 14 років позбавлення волі та стягнуто на користь потерпілих 65 тисяч гривень моральної шкоди.

Схожі статті