+380673870816 +380673870816

Юні рівненські актори показали свої таланти

Учні театральної студії «Лялькові сходинки» продемонстрували свої акторські навички і показали 13 номерів. Театральна студія діє близько року на базі комунального закладу «Рівненський академічний обласний театр ляльок» Рівненської обласної ради. 

За цей час її вихованці вже виступили на театральній сцені із пластичним номером «Танець лялечки» та виставою «О 8-й на Ковчезі». Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.

[[textbanner]]  

- У цілому задоволений виступами дітей. І ми чудово впорались без ведучих, хоч у нас і були достойні кандидатури на ці ролі. Проте ми вирішили піти на експеримент і не перевантажувати глядача зайвою інформацією, адже і так було зрозуміло, в якому жанрі працюють діти, і звідки той чи інший уривок. А це були і Пеппі, і Снігова Королева, і Попелюшка. Матеріал знайомий і дорослим, і дітям, - зауважив керівник студії Андрій Окладов.

Діти стали згуртованішими завдяки цьому концерту, адже у кожного були свої завдання, крім основного - виступу. Хтось відповідав за тишу за кулісами, хтось - за те, щоб перед виходом на сцену були увімкнені мікрофони, хтось - за перестановки.

Схожі статті