+380673870816 +380673870816

Волинські правоохоронці разом із лісниками розшукали бабусю та її онука, які заблукали в лісі

Двоє жителів Рівненщини вісім годин блукали у волинських лісах, аж доки не побачили ліхтарі рятівників. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області.

Того дня сім’я із Кузнецовська збирала гриби в Маневицькому районі Волині. Коли настав час повертатися додому, з’ясувалося, що пані Ольги та її онука Михайлика ніде немає. Цілий день бабуся з онуком не відходили далеко від дочки та її чоловіка. Час від часу вони зустрічалися. Але згодом 8-річний Михайлик та 72-річна Ольга Опанасівна навіть не відгукувалися.

Було близько 18-ї години. Уже сутеніло, тож гаяти час на самостійні пошуки не стали. Викликали правоохоронців. Кількагодинні пошуки не приносили результатів. Лише близько 2-ї години ночі за кілька метрів до кордону з Рівненщиною лісівники почули, що на їхній клич хтось відгукується. Присвічуючи ліхтарями, вони побачили у темряві Ольгу Опанасівну та Михайлика.

Згодом його бабуся розповіла, що вони будь-що намагалися вийти до людей. Бабусю та її онука відразу пригостили гарячим чаєм та відвезли до рідних, які від хвилювань не знаходили собі місця.

Схожі статті