+380673870816 +380673870816

Волинські правоохоронці протягом доби знайшли вбивцю 44-річної жінки

Днями до чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від мешканців одного із сіл району. Люди повідомили, що у лісосмузі поблизу села знайдено тіло мертвої жінки. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області.

При виїзді на місце події правоохоронці помітили на тілі померлої ознаки насильницької смерті. Особу загиблої встановили під час проведення оперативних заходів. Потерпілою виявилася 44-річна мешканка сусіднього села. Слід відзначити, що покійна у минулому притягувалася до кримінальної відповідальності, а відтак вела дещо аморальний спосіб життя.

Завдячуючи оперативним діям правоохоронців, "за гарячими слідами" було встановлено особу вбивці. За скоєння злочину оперативники затримали 37-річного жителя обласного центру. Чоловік повідомив, що того дня він збирав гриби у лісі. Саме там він і зустрівся з жінкою. З його слів, незнайомка почала безпідставно чіплятися.

Як стверджує підозрюваний, слова її не зупиняли, тому він вдарив їй кулаком в обличчя. Після цього жінка накинулася на нього з кулаками, за що ще раз отримала удар і впала. Однак це не зупинило його і він наніс їй ще кілька ударів по голові. Після цього пішов.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Підозрюваний арештований і перебуває в ІТТ Луцького МВ УМВС. У справі призначено ряд експертиз, оскільки слідчі відпрацьовують версію щодо скоєння вбивства на ґрунті сексуального насильства. Триває слідство.

Схожі статті