+380673870816 +380673870816

Водій «Мазди» у Луцьку спричинив потрійну ДТП

В чергову частину районного відділу міліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера центральної районної лікарні про те, що в приймальне відділення доставлено 20-річного жителя села Стобихівка  Камінь-Каширського району із тілесними ушкодженнями. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України у Волинській області.

Слідчо-оперативною групою Камінь-Каширського районного відділу було встановлено, що потерпілий, керуючи  мотоциклом «VIPER» в селі Стобихівка Камінь-Каширського району не впорався із керуванням, внаслідок чого впав із мотоцикла та  отримав значні тілесні ушкодження.

Також  в Луцьку 36-річний водій, місцевий житель, керуючи автомобілем марки «Мазда 929», здійснив наїзд на пішохода, 56-річного лучанина. Чоловік переходив проїзну частину дороги на регульованому  пішохідному переході. Після дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля залишив місце пригоди і через 75 метрів здійснив зіткнення з автобусом «Богдан», яким керував 36-річний житель села Тарасове, який рухався попереду. Та на цьому пригоди горе-водія не закінчилися. Рухаючись заднім ходом він здійснив наїзд на будинок. 

В наслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.   Під час огляду місця події працівниками ДАІ було виявлено що водій знаходився  у стані алкогольного сп’яніння.

Згідно із статтею 130 Кодексу України покарання буде суворим. А саме – штраф від двохсот до трьохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400-5950 грн.), позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб. Рішення прийме суд.

Схожі статті