+380673870816 +380673870816

Внаслідок автопригод на Волині травмовано двоє осіб

На автодорозі Озерце-Клепачів Ківерцівського району зареєстровано дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України у Волинській області.

При виїзді на місце пригоди було встановлено, що 33-річний водій, керуючи автомобілем марки "SKODA FABIA", рухався із села Клепачів, не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки, стан дорожнього покриття та уникаючи наїзду на тварину, не впоралася з керуванням, з’їхала на праве узбіччя по ходу руху автомобіля та зіткнулася з деревом.

Внаслідок автопригоди з тілесними ушкодженнями жінка була доставлена в приймальне відділення Ківерцівської ЦРЛ після огляду лікарями відпущена додому.

З чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в Луцьку була зареєстрована дорожньо-транспортна пригода.

Водій, керуючи автомобілем "КІА", не врахувала дорожню обстановку, не вибрала безпечну швидкість руху, виїхала за межі проїзної частини дороги та зіткнулася з бетонною огорожею, внаслідок чого скоїла наїзд на 55-річну жінку, яка перебувала в дворі будинку.

Внаслідок автопригоди жінка була доставлена в приймальне відділення Луцької МКЛ №2, після огляду лікарями її відпустили додому. За фактами ДТП проводиться перевірка.

Схожі статті