+380673870816 +380673870816

Влада Рівного вирішуватиме конфлікт мешканців будинку, у підвалі якого розмістився притулок для безхатченків, дипломатично

На вулиці Кавказькій, 15 у Рівному поблизу центру зайнятості працює притулок для безхатченків. Організований він на кошти благодійників та спонсорів. Про це повідомили на сайті міського голови.

Проте, останнім часом на адресу міського голови почали надходити скарги від мешканців будинку, у підвалі якого власне розмістився притулок. Останні пояснюють, що  сусідство з безхатьками часто-густо стає для них нестерпним випробуванням. Передусім, через аморальну поведінку деяких поселенців притулку, і їх тут понад вісімдесят чоловік.

Засновник благодійного фонду "Відвага" Сано Гукасян, у свою чергу, спростовує нарікання від жильців будинку. За словами міського голови Володимира Хомка, у цій ситуації він не може ігнорувати обґрунтовані скарги мешканців будинку, тому найімовірнішим способом вирішення проблеми буде глибоке вивчення проблеми, а в перспективі - відселення притулку в інше приміщення, де б сусідство з контингентом притулку не створювало незручностей оточуючим. Відтак, у мешканців настане спокій, а безхатченки не опиняться на вулиці. Але знову ж таки, питання буде глибоко вивчатись.

Схожі статті