+380673870816 +380673870816

Учасники рівненської команди КВК-ЮІР "Інші діти" стали найкращими гумористами

На дорозі жартувати не можна, а от на сцені і про дорогу – будь ласка. У Рівному пройшли тематичні змагання КВК-ЮІР серед підлітків. За першість змагалися чотири команди із Рівного, Дубного, Кузнецовська та Сарн. 

Правила дорожнього руху повинні знати всі. Стосується це і дорослих, і малечі. Аби допомогти останнім засвоїти життєво важливу науку, рівненські стражі доріг вдаються до креативу. То у них Міккі Маус роздає на автошляху спеціальні пам’ятки, то самі діти в жартівливій формі говорять про серйозне.

На сцені про інспекторів ДАІ, пішоходів та дороги жартує Рівненська команда ЮІР "Інші діти". Юні гумористи розповідають, що до виступу готувалися поспіхом, адже лише декілька днів тому повернулися із Європейського фестивалю КВК, де вони вибороли бронзу. Відтак, кажуть, що жарти писали просто в автобусі дорогою додому.

Євгеній Баюн та Анастасія Карашевич, члени команди "Інші діти" (Рівне):

- Виснажив дуже євротур. Просто ми два тижні їздили в автобусі, в готелях майже не ночували. То ми їхали в автобусі і просто там писали жарти. Тому ми сьогодні трішки виснажені, але думаємо задати жару і вже на вихідних відіспатися. 

Окрім рівнян за першість змагається ще три команди із Сарн, Дубного та Кузнецовська. Такі змагання у нашому місті проводять вже не вперше. Стражі доріг переконують, подібні заходи відмінна профілактика дорожньо-транспортних пригод серед підлітків.

Світлана Марко, старший інспектор з профілактичної роботи ВДАІ УМВС України в Рівненській області:

- Ми цілий рік проводимо профілактичні заходи серед підростаючого покоління, аби попередити і не допустити ріст дорожньо-транспортних пригод серед підлітків. В нас є різноманітні конкурси. І всеукраїнський творчий, і так далі. Втім, найбільше їм подобається брати участь у КВК юних інспекторів руху.

За підсумками конкурсу найкращими гумористами визнали рівненську команду "Інші діти". Проте грітися в променях слави юним інспекторам руху ніколи, адже час писати нові жарти. Вже незабаром на дітей чекає зональне змагання КВК-ЮІР у Броварах.

Схожі статті