+380673870816 +380673870816

У Житомирі поліцейські вилучили з приватного гаража відерце коноплі

Під час огляду приміщення у гаражному кооперативі працівники кримінальної поліції виявили ємність з подрібненою рослинною масою, за попередніми даними – коноплею. У товариша господаря гаража поліцейські вилучили ще й пакуночок з рослинною масою. Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Оперативники Житомирського відділу поліції проводили оперативно-профілактичні заходи в одному з гаражних кооперативів. Під час спілкування з господарем одного з боксів поліцейські помітили відерце зі специфічним вмістом, за зовнішніми ознаками схожим на висушену та подрібнену коноплю.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. За словами 23-річного господаря гаража, рослини він знайшов улітку у Житомирському районі, зібрав їх, висушив та подрібнив. Мовляв, запасся для власного споживання.

[[textbanner]]

Крім того, у гості до чоловіка у цей час завітав його 24-річний товариш. Як з’ясувалось – не з пустими руками: у рукаві він заховав паперовий згорток з рослинною масою. Виявлене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. 

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Кожному з молодиків загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавлення волі на строк до 3 років. 

Схожі статті