+380673870816 +380673870816

У жахливу ДТП на Рівненщині потрапили баскетболісти, які їхали на змагання (ВІДЕО)

Водій мікроавтобуса врізався у великогабаритну вантажівку. Він загинув на місці. Усього в салоні маршрутки перебувало 9 баскетболістів з Волині. Троє з них нині в реанімації, інші в нейрохірургії та травматології. Лише один спортсмен після аварії лишився не ушкоджений. Попередня причина трагічної дорожньо-транспортної пригоди – неуважність водія.

Водій перевозив спортсменів з Луцька до Рівного. Чоловік за кермом врізався у великогабаритний автомобіль. Кермувальник вантажівки якраз хотів розвертатися. Мікроавтобус від зіткнення понівечило. Водій загинув. Йому було 49 років. У салоні спринтера їхало 9 баскетболістів з Волині. Витягувати покалічених спортсменів допомагали рятувальники.

На місце надзвичайної події прибули сім карет швидкої допомоги. Трьох постраждалих шпиталізували до реанімації. Серед них і тренер аматорської ліги з баскетболу. Він нині у найважчому стані. Ще троє на сьогоднішній день перебувають у відділенні нейрохірургії. Один спортсмен у травматології. Двом молодим хлопцям пощастило найбільше, із несерйозними травмами їх відпустили додому. Більшість із учасників ДТП на момент зіткнення спали.

Ділянка дороги, на якій трапилася ця аварія не освітлювалася. Правоохоронці припускають, очевидно водій спринтера не розрахував швидкість та не помітив вантажівки попереду. Найближчим часом волинських спортсменів планують перевезти до медичних закладів Луцька.

Схожі статті