+380673870816 +380673870816

У Сарнах патрульні оперативно розшукали водія, який втік з місця ДТП (ВІДЕО)

Фото ілюстративне

Учора у Сарнах, близько 16-ї години, патрульним надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду. Заявник повідомив, що на вулиці Європейській автомобіль Volkswagen здійснив наїзд на його припаркований легковик марки Opel, після чого водій покинув місце події.

Очевидець розповів поліцейським, що намагався зупинити водія, але той проігнорував його та поїхав у бік вулиці Набережної.

Патрульні переглянули камери відеонагляду, які були в одному із магазинів, та встановили номерний знак транспортного засобу, який причетний до ДТП. Орієнтування передали всім екіпажам поліції.

Уже сьогодні, близько 4-ї години ранку, інспектори зупинили автомобіль, схожий за орієнтуванням. Під час перевірки документів патрульні з'ясували, що водій неодноразово притягувався судом до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Спілкуючись із 50-річним керманичем, інспектори виявили ознаки сп'яніння. Однак проходити огляд чоловік відмовився.

На винуватця патрульні склали чотири адмінматеріали.

Оскільки у діях громадянина вбачалися ознаки кримінального правопорушення за ст. 382 (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили) ККУ, на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин.

Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

Схожі статті