+380673870816 +380673870816

У Рівному «Золота підкова» знову у центрі уваги (ВІДЕО)

Багатостраждальний комплекс «Золота підкова» так і не добудували. Вкладники страйкують вже не перший рік, вимагаючи, аби будинок добудували. Очільник міста Володимир Хомко стверджує, що людям намагається допомогти, але вони самі постійно створюють конфліктну ситуацію. 

Вже декілька років вкладники «Золотої підкови» намагаються отримати свої квартири. Люди стверджують, що їх обманули і це будівництво вони називають аферою. Міський голова Рівного Володимир Хомко каже, що співчуває цим людям, які стали жертвами аферистів, тому і намагається допомогти їм у вирішенні цієї проблеми, але вкладники постійно чимось не задоволені.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Це дійсно афера, тільки вона сталася 10 років тому назад. Ні мене, ні в обласній адміністрації цих людей ще не було. Ми стараємося вийти з цієї ситуації. Будинок будується. Замовник малими темпами, але його будує. Для того, щоб добудувати будинок,  йому треба продати 5-6 квартир. Продає він, хто знає ціни, по 350 за квадрат, це на фоні того, що в місті по 600, але не може продати, бо весь час ці мітинги призводять до того, що люди бояться купувати ці квартири і замість того, щоб добудувати будинок, вони самі собі рубають гіляку на якій сидять. І нам не дають добудувати будинок, і собі роблять шкоду.

Забудовник Сергій Полоцький стверджує, якби самі люди не влаштовували постійних скандалів, будинок могли б добудувати за місяць. На його думку, затримка нині будівництва вигідна окремим політичним силам.  Тому чоловік припускає, що ошуканих людей хтось навмисно підбурює до подібних дій. 

Сергій Полоцький, забудовник:

- Всі ж розуміють, що без депутатського корпусу цього зробити не можна. Рішення про зміни до бюджету приймає чи міська, чи обласна влада. Як тільки пройшло засідання обласної і міської ради, почалися шоу, почалися ночівлі в міськвиконкомі. Це вже смішно і  комусь дуже вигідно.

Забудовник стверджує, якби люди не створювали постійно конфліктну ситуацію та  перестали мітингувати, будівництво завершили б давно. Але як виявляється, деякі мешканці вже не хочуть квартир, а вимагають натомість відшкодувати їм гроші, які вони свого часу добровільно сплатили приватному забудовнику, який зник у невідомому напрямку. Що буде - далі покаже час.

Схожі статті