+380673870816 +380673870816

У Рівному знову горів автомобіль (ВІДЕО)

Палії підклали ганчірки з бензином під колеса «БМВ». Люди вчасно побачили займання та встигли вогонь загасити. Але власник впевнений, що ремонту легковик  не підлягає. До слова, це вже п’ятий автомобіль, який згорів у Рівному  з початку листопада. 

Автомобіль «БМВ» власник  припаркував у дворі п’ятиповерхівки. Чоловік вночі повернувся додому і поставив автівку під вікнами своєї квартири. Менше як за годину він спалахнув. 

Андрій, власник авто:

- О пів на першу ліг спати, а в час нуль п’ять вже горіла.  Сусід розбудив з третього поверху, колесо стрельнуло і він почув, що горить. Я її взяв недавно, місяць назад, ще навіть на себе не поставив.  

Люди самотужки гасили «БМВ» і відганяли сусідні автівки. Салон  легковика вцілів, а от під капотом знищено все.  

Андрій, власник авто:

- Які збитки? Машину міняти треба. 

Люди певні, що це був підпал. Під передні колеса хтось підклав ганчірки облиті бензином. 

Віра, бабуся власника:

- З третього поверху сусід не спав ще, то почув хлопок. Під колесо ганчірку положили і на капот  поклали. І тут почали гасить, потім викликали пожежників. 

Дмитро Мельник, фахівець сектора інформації ГУ ДСНС Рівненщини:

- Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відкрили капот машини та водяним стволом загасили вогонь. Завдяки швидким та професійним діям працівників Державної служби з НС легковий автомобіль «BMW S20» вдалося врятувати від повного знищення вогнем, а також не допустити перекидання полум’я на поряд розташований легковик «Renault Kangoo». Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає.  

Потерпілий не знає, хто міг вчинити підпал. Переганяє автомобілі із-за кордону. Каже, що жодних погроз не отримував, конкурентів у нього немає. 

Андрій,  власник авто:

- Чим займаюсь? Будівництво, машини. Мабуть хулігани підпалили. 

Чи справді це було хуліганство - мають з’ясувати правоохоронці. Підозрюваних у злочині поки немає, але кримінальне провадження відкрите. У Рівному майже щотижня горять автомобілі. Подейкують, що  у місті діє злочинне угрупування, яке палить авто певним людям. Останнього разу за одну ніч у Рівному згоріли чотири транспортні засоби. Два підпалили, а від них зайнялись сусідні. Причетних до цього злочину досі не знайшли. 

Схожі статті