+380673870816 +380673870816

У Рівному відкрили меморіальну дошку герою-артилеристу (ВІДЕО)

У Рівному відбулося вшанування почесного громадянина міста, загиблого героя-артилериста полковника Юрія Цісарука та відкриття меморіальної дошки в пам'ять про нього. Символічно, захід відбувся у День ракетних військ і артилерії Збройних Сил України.

У день ракетних військ і артилерії Збройних Сил України у Рівному військові вшанували загиблого бойового товариша-артилериста Юрія Цісарука. Офіцери управління ОК «Захід», його рідні, друзі та співслужбовці увіковічнили його пам’ять на меморіальній дошці перед будівлею, де розміщені службові кабінети управління ракетних військ і артилерії оперативного командування «Захід» . 

Ігор Довгань, командувач військ ОК «Захід»:

- Нам залишається тільки пам’ятати полковника Цісарука та всіх тих, хто загинув. В той же час, краще та професійніше виконувати свою роботу і за себе, і за тих хлопців, яких зараз немає з нами.

Генерал-майор Ігор Довгань спільно з сином полковника Юрія Цісарука Віталієм відкрили пам’ятну дошку і хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого батька, бойового товариша та офіцера. Після цього відбулося її освячення. 

Валерій Марцеха, начальник ракетний військ та артилерії ОК «Захід»:

- Він з нами завжди,в наших серцях, в наших душах, він з нами, з його товаришами, які виконували з ним бойове завдання з червня 2014 року. Смерть його не забрала ні з наших сердець, ні з наших душ. Пам’ять у всіх нас буде не лише про нього, але й про його родину.

В майбутньому на території управління оперативного командування «Захід» буде створено алею героїв, де на  камені увіковічнять прізвища всіх героїв АТО цієї військової частини. 

Схожі статті