+380673870816 +380673870816

У Рівному відбулися урочисті проводи паралімпійців

Учні НВК «Колегіум», який відноситься до переліку шкіл олімпійської освіти України, взяли участь в урочистих проводах рівненських спортсменів на ХV літні Паралімпійські ігри, що пройдуть з 7 до 18 вересня цього року в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.

Вони вручили листівки з побажаннями здійснення олімпійських мрій від наймолодших школярів цього навчального закладу. Закінчилась зустріч спільним фото на фоні прапорів України та Бразилії.

- Нагадаємо, що олімпійські листівки раніше були вручені тим спортсменам, які побували в гостях на «Олімпійських уроках» у колегіумі. Цього року їх отримали учасники ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Олег Омельчук та Михайло Романчук, - зазначили у комунальному закладі «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

[[textbanner]] 

Рівненські дзюдоїсти-паралімпійці становлять більшість національної збірної команди України з цього виду спорту. Серед них: Юлія Галінська, Ірина Гусєва, Людмила Логацька, Олександр Косінов, Олександр Назаренко, Олександр Помінов та Давид Хорава.

Схожі статті