+380673870816 +380673870816

У Рівному відбудуться унікальні перегони з галереєю перешкод (ВІДЕО)

Вперше в Україні відбудеться «Start Trek «Виклик міста». Великі перегони, приурочені до Дня міста Рівного і представляє собою українську альтернативу американському заходу «NewYorkCityChellengeRace».

Місто кидає виклик саме тобі! «Унікальні перегони з галереєю перешкод» у самому центрі міста. Саме з такою ініціативою звернулися організатори забігу до міського голови Володимира Хомка.

Олег Нечидюк, Комерційний директор ТОВ «Радіо Трек»:

- Справді, ідея спочатку прийшла нам в голову. Ми побачили, що в Нью- Йорку, а точніше на Манхеттені, можна сказати, оці змагання. Але насправді ми їх не позиціонуємо як змагання. Ми називаємо це «Start Trek «Виклик міста». Коли звичайні люди за певні призи долають дистанцію містом, отримують від цього задоволення, популяризують місто й відпочивають, а газети, в свою чергу, пишуть, телебачення знімає.

«Дорога до безвізу», «небо в клітинку» та «чорна вдова» - такі першкоди чекають на учасників перегонів. По всій трасі заплановано від 12 до 16 перешкод у центрі міста (від «Авангарду» до парку ім. Шевченка). 

Олексадр Петров, Керівник всеукраїнської мережі мотузкових парків «Тарзан»:

- Те, що відбувається в Нью-Йорку, - жалюгідне видовище. Коли ми зрозуміли, що наше місто найкраще не лише в Європі, а й в світі, виникла ідея все більше й більше його популяризувати. Сьогодні приїжджають подивитися на Тунель Кохання. Проте, крім нього є дуже багато чудових місць. Ідея цього марафону, до речі, зовсім не схожа на нью-йоркську і перешкоди зовсім не схожі на будь-які змагання.

Взяти участь в перегонах можуть як чоловіки, так і жінки віком від 18 років. Кожен учасник отримає унікальну можливість яскраво, а головне корисно провести час, наробити унікальних відео та селфі та отримати чудові призи, запевняють організатори. Благодійний внесок: 100 гривень, призовий фонд, орієнтовно, становитиме 30 тисяч гривень. До своєрідного квесту долучаться також рятувальники і патрульні поліцейські. Від них теж варто чекати на сюрпризи. Тож рівнян закликають не прогавити спортивну мегаподію міста. Реєстрація розпочнеться 27 серпня о 12. 00 біля «Авангарду», а самі перегони стартують о 13.00. Слідкуйте за анонсами на сторінці Фейсбук  «Start Trek «Виклик міста».

Схожі статті