+380673870816 +380673870816

У Рівному наймолодші вихованці Палацу дітей та молоді демонстрували свої таланти (ВІДЕО)

Свято наймолодших. Найменші вихованці Палацу дітей та молоді продемонстрували свої вміння. Інші ж маленькі рівняни із самого ранку мали змогу відвідати безліч ігрових майданчиків та відпочити разом із своїми батьками.

Маленькі краяни веселилися в ПДМі. Подібних ігрових майданчиків у палаці було декілька, сотні дітей разом із своїми батьками мали змогу гарно відпочити в родинному колі.

Тетяна Щікова, рівнянка:

- Нам дуже подобаються такі заходи, коли батькам, разом із дитиною, щось роблять своїми руками. Вона відвідує ще гурток і сама хочу долучитися, щоб ми разом творили такі гарні речі.

Світлана Залюбівець, рівнянка:

- На даний час у нас дочка займається, співає у веснянці. Такі заходи дуже подобаються. Вони згуртовуються і нам, взагалі, у палаці дуже подобається. Ми тут, практично, живемо.

Традиційно, свято найменших «День розчулення» проводять в кінці лютого, саме тоді юні вихованці палацу показують всі свої вміння та напрацювання. У святковому концерті взяло участь більше півтисячі дітей.

Однак, основна мета заходу - обєднати батьків та дітей, адже це чудова нагода провести час разом і не лише розважитися, а й краще пізнати один одного та розкрити свої здібності і таланти.   

Ірина Первушевська, директор ПДМ:

- Цей захід ми спрямовуємо на те, щоб об’єднати дітей і батьків для того, щоб поділитися тими технологіями, якими повинні володіти батьки, щоб організувати таки комфортний простір для своєї дитини. І вони навіть не знають, як спілкуватися, як гратися із дітьми, як, скажемо, їх переконувати і зайняти дитину чимось спільним.

Схожі статті