+380673870816 +380673870816

У Рівному на переході збили пенсіонерку та маленького хлопчика (ВІДЕО)

Водій найвірогідніше не помітив людей. Зараз обоє потерпілих в лікарні, бабуся через складні отримані травми до свідомості не приходить, онук почувається краще, але знаходиться у палаті інтенсивної терапії. 

На вулиці Степана Бандери водій автомобіля «AUDI A6» не помічає людей на дорозі, збиває на швидкості 4-річного хлопчика та його бабусю. Водій авто зупинився, потерпілим викликали швидку. Жінці 58 років, їй дісталося найбільше.

Пацієнтка другу добу не приходить до свідомості, медики проводять активне лікування, аби зберегти їй життя. Щоправда, жодних прогнозів не дають. Щодо стабілізації стану маленького хлопчика, лікарі кажуть, що це справа часу та адекватної меддопомоги. Травма життю дитини не загрожує. 

Під стінами відділення нейрохірургії батьки потерпілого хлопчика. У родини ще одне грудне маля. Матір досі не може оговтатися, що старший хлопчик не дійшов додому кілька метрів. Зараз цю аварію тримають на контролі слідчі поліції. 

За останні 48 годин на цьому місці сталося дві ДТП з потерпілими та жертвами. І майже в один і той самий  час. Два дні тому водій невстановленого автомобіля тут збив на смерть жінку. 

Схожі статті