+380673870816 +380673870816

У Рівному мешканці будинку по вулиці Черняка, 4 бояться дощів

Поцвілі стіни, грибок та сирість. Ось так невтішно виглядають квартири на верхньому поверсі будинку по вулиці Черняка, 4. Усі біди через аварійний дах, - пояснюють мешканці. На його ремонт чекають вже кілька років. Проте в осінній сезон дощів таке очікування стає аж надто нестерпним. Це проблемне питання озвучили мешканці й на останній міський сесії

Прогнилий дах у цьому будинку наробив чимало бід, - розповідають мешканці. Ця бабуся вже близько двох років потерпає від вологості та грибка у своїй кімнаті. Бідкається, що проживання в таких умовах є просто нестерпним.

Мешканка будинку по вул. Черняка, 4:

-Одні потьоки на стінах і стелі. Все поздувалося. Я поняття не маю, що мені робити. Вода тече прямо мені в кімнату. Я вже не знаю, що робити.

Цей будинок першим був зданий в експлуатацію в районі Льонокомбінату. Відповідно у черзі на його капітальний ремонт мешканці будинку теж перші. Проте, дочекатися допомоги ніяк не можуть. Тому зі своїми проблемами звернулись до чиновників на останній міській сесії.

Олена Мазуркевич, мешканка будинку по вул. Черняка, 4:

- Дах повністю прогнив, крокви, шифер падаєють на людей. Ми перші на капітальний ремонт, а тому нам не роблять ремонт під’їздів. Ми дуже просимо, щоб виділили і внесли кошти на ремонт цього будинку.

Прохання мешканців на сесії пообіцяли задовольнити. Проте, коли ремонтні роботи даху почнуться - люди не знають. Чекають і побоюються, адже дощовий осінній сезон вже не за горами.

Мешканка будинку по вул. Черняка, 4:

- В Бога прошу, щоб дощі не йшли. І щоб ремонтники на дах злазили, залатали там все.

 

Схожі статті