+380673870816 +380673870816

У Рівному диско-бар «Октант» та бар «Турист» працюватимуть до першої години ночі (ВІДЕО)

Рівнян можуть обмежити у часі. Так, під час засідання міськвиконкому гостро постало питання режиму роботи двох місцевих розважальних закладів. Зокрема, мова йде про диско-бар «Октант» та бар «Турист». 

Бійки, розбій та хуліганство. І все це в одному місці. Мова йде про диско-бар «Октант» та бар «Турист». У міському відділі поліції б’ють на сполох. Єдиний вихід, який вони пропонують,  обмеження роботи цих розважальних закладів до першої ночі.  

Ігор Остапенко, начальник управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування:

- Пропозиція координаційної ради звучить таким чином:  рекомендувати виконавчому комітету Рівнеради за поданням начальника Рівненського відділу поліції ГУ в області обмежити режим роботи диско-бару «Октант» та бару «Турист» до часу ночі.

Нагадаємо, що раніше диско-бар «Октант» працював до 4 години ранку, а «Турист» до другої ночі. Правоохоронці зазначають, що вони не проти діяльності цих розважальних закладів, однак вони проти того, що там відбувається у певний період часу.   

Василь Зелінський, начальник Рівненського МВ ГУ Нацполіції в області:

- Чому зараз постало таке питання винести на розгляд міськвиконкому, бо дуже багато людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Це не моя забаганка, це на сьогоднішній день є доволі не просте питання. Тому ми спочатку року маємо, в цілому по місту, три факти розбою, то один розбій вчинений саме там.

Василь Зелінський додає, що якщо роботу закладів не обмежать, то їм доведеться вдатись до більш кардинальних методів, тобто у власників можуть просто відібрати ліцензію. 

Іван Пантюх, член ГО «УНА-УНСО»:

- Чому конкретно на «Октант»? Чому не подається звернення на «Стадіо-паб» та «Лагуну»? Хоча за статистикою там все так само, різниця лише на п’ять випадків менше. Однаково злочинів, що 105 по «Стадіо-пабу», 103 – по «Лагуні» і 100 – по «Октанту». 

Члени міськвиконкому підтримали пропозицію правоохоронців. Диско-бар «Октант» та бар «Турист» працюватимуть до першої ночі. Втім, постало питання про обмеження роботи й інших нічних закладів Рівного.  

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Давайте зробимо опитування міської громади. Можливо, дійсно вона хоче до 24:00. Опитаємо мешканців Рівного, якщо вони рахують, що до 24:00 все у місці має працювати, то послухаємо більшість. Спитаємо студентів. Проведемо соціологічне дослідження. Не ми приймемо рішення, бо це питання делікатне.

Схожі статті