+380673870816 +380673870816

У Рівному безробітних навчали основ підприємництва

Днями у міському центрі зайнятості за участю фахівців Державної податкової інспекції у місті Рівному відбувся тренінг для незайнятого населення. Про це повідомила прес-служба ДПІ у Рівному ГУ Міндоходів у області.

Як створити бізнес власними руками, які системи оподаткування пропонує чинне законодавство, як звітувати про отримані доходи – відповіді на ці та багато інших запитань щодо ведення підприємницької діяльності отримали майбутні суб’єкти господарювання під час спілкування з фахівцями територіального органу Міндоходів.

Під час навчання зосередилb увагу присутніх на спрощеній системі оподаткування для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб, адже більшість з них у майбутній діяльності планують обрати саме сплату єдиного податку. Не залишились поза увагою і питання готівкових розрахунків та застосування реєстраторів розрахункових операцій нового покоління, що формують контрольну стрічку в електронній формі.

Також фахівці інспекції звернули увагу учасників тренінгу на те, що ознайомитись з нововведеннями в законодавстві та іншою корисною для них інформацію вони можуть на офіційному порталі Міндоходів (www.minrd.gov.ua), або зателефонувавши за безкоштовним телефоном довідкової служби 0 800 501 007.

Схожі статті