+380673870816 +380673870816

У Рівному батько двох неповнолітніх дітей влаштував із квартири притон для наркоманів

Вчиняв він так тому, що й сам із 2007 року вживає наркотики. І хоча батько двох неповнолітніх дітей робив кілька спроб вилікувати цю вбивчу звичку, проте знову брався за старе. Про це повідомила прес-служба прокуратури Рівного.

Через це Юрій утратив родину: дружина стомилася боротися з пагубною пристрастю 36-річного чоловіка, адже той, крім всього, зловживав спиртними напоями, був безробітним і не надто переймався сімейними турботами. І хоча подружжя все ще не зважилося на розірвання шлюбу, Тетяна з дітьми оселилась в іншій квартирі. Жінка час від часу заходила до Юрія, однак частіше всього той перебував у колі таких як сам любителів алкоголю й наркотиків.

Одного дня Юрія та його дружків і застали правоохоронці. У ході досудового та судового слідства було встановлено, що в квартирі одного з багатоповерхових будинків на вулиці Клима Савури часто збиралися любителі «гострих» відчуттів. В алкогольно-наркотичному дурмані минав їх час. Ін’єкційні наркомани самотужки виготовляли наркотичні засоби, використовуючи набір медичних препаратів. Під час обшуку в помешканні було виявлено посуд, шприци з цією речовиною, а сам господар та його гості перебували у стані наркотичного сп’яніння. Це підтверджено медичною експертизою.

Рівненський міський суд визнав Юрія винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 317 (надання приміщення для незаконного виготовлення та вживання наркотичних речовин) КК України. Суд урахував те, що чоловік раніше не притягувався, і замінив строк у три роки позбавлення волі на більш м’який — відбувати покарання умовно впродовж цього ж терміну.

Схожі статті