+380673870816 +380673870816

У парку відпочинку Рівного триває "Фестиваль шашлика-2017"

У Рівному сьогодні на території міського парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка триває щорічне міське гастрономічне свято «Фестиваль шашлика-2017».

Фестиваль шашлика у Рівному – це унікальний захід, де шеф-кухарі найкращих закладів харчування нашого міста пропонуватимуть рівнянам скуштувати свій фірмовий шашлик за власним рецептом, а також інші страви, приготовані на мангалі, смачні напої та всілякі смаколики. На відвідувачів свята чекатимуть сотні кілограмів м’яса, близько 15 учасників, розваги та концерт для дітей та дорослих, алея народних майстрів, майстер-класи та ще багато чого цікавого! Дійство проходитиме під музичний супровід запальних треків від відомого рівненського ді-джея Фокуса.

Крім того, на Фестивалі шашлика буде передбачена окрема локація для дітей, де їх розважатимуть аніматори від агенції дитячих свят «Кукуся». Вони також влаштують для малечі шоу гігантських мильних бульбашок. На усіх гостей фестивалю чекатиме також приємний сюрприз від фітнес-клубу «Манхеттен». Його тренери проведуть для усіх бажаючих – і діток, і дорослих – безкоштовний годинний майстер-клас з функціонального пілатесу (functional pilates). Його початок – о 13 год. на літній сцені парку («Зеленка»).

Після цього на літній сцені розпочнеться концертна програма, у якій візьмуть участь маленькі вихованці Клубу спортивно-бального і сучасного танцю «Diamond Dance» та молодіжного спортивно-танцювального клубу «Арт-Квартал», а також виступи колективів Міського будинку культури та Палацу культури «Текстильник». Початок концерту о 14 год.

Крім цього, під час фестивалю шашлика на території парку буде обладнана справжня козацька січ від козацького табору «Гайдамаки». Там можна буде скуштувати традиційний козацький куліш, смажену картоплю за старовинним козацьким рецептом, взяти участь в майстер-класі від ковалів, а для діток будуть організовані веселі забави, зокрема, можна буде покататися на поні. Також на території січі можна буде долучитися до збору коштів на допомогу військовим у зоні АТО.

Триватиме захід до 17-ої години. У цю пору відбудеться закриття фестивалю та вручення подяк і дипломів. 

Схожі статті