+380673870816 +380673870816

У Львові працівники ДАІ виявили 92 порушення у сфері безпеки дорожнього руху на автомобільному пасажирському транспорті

У Львові триває проведення комплексу заходів з профілактики аварійності на пасажирському автомобільному транспорті. Слід зазначити, що за чотири місяці цього року у місті сталося 22 дорожньо-транспортні пригоди за участю пасажирського транспорту, внаслідок яких 23 людини травмувалося, 1 – загинула. З вини водіїв-перевізників трапилось 3 ДТП, в яких 1 людина загинула, 2 - отримали травми. Про це повідомила прес-служба відділу Державтоінспекції міста Львова.

Під час проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті працівники ДАІ міста Львова вже виявили 92 порушення у сфері безпеки дорожнього руху. Найпоширеніші з них – відхилення водіями автобусів від визначеного маршруту, порушення правил зупинки та стоянки, перевищення швидкості руху, перевезення пасажирів понад встановлену кількість тощо.

До Укртрансінспекції надіслано подання щодо позбавлення ліцензії одного із підприємств-перевізників на право надання послуг з перевезення пасажирів.

Поза увагою Державтоінспекції не залишились і туристичні поїздки організованих груп дітей, які в період канікул набирають масового характеру. Створено мобільні групи для вжиття заходів реагування за фактами порушень, допущеними водіями таких нерегулярних перевезень. Зокрема, увага зосереджується на технічний стан транспортних засобів та наявність відповідної документації.

Схожі статті