+380673870816 +380673870816

У Рівному «Сфера-ТВ» на майдані Незалежності до Дня захисту дітей розважала малечу (ВІДЕО)

Талановита малеча. З нагоди Дня захисту дітей наш колектив організував акцію «День на телебаченні». За вірш чи пісеньку діти отримували повітряні кульки та можливість виграти екскурсію на телеканал «Сфера-ТВ». 

З нагоди Дня захисту дітей «Сфера-ТВ» вирушила на зустріч зі своїми маленькими глядачами. Так, на майдані Незалежності журналісти та відеооператори спілкувались з малечею, а ті в свою чергу демонстрували нам свої таланти. За це усім дітям колектив телеканалу дарував повітряні кульки з сюрпризом всередині. У віршованій формі діти бажали «Сфері-ТВ»  та усім рівнянам добра та злагоди.

Свої привітання окрім дітей, передавали  і дорослі. На святі з нагоди Дня захисту дітей наші журналісти також поринули у дитинство. Так, наша Віка Бондар не сумувала, щоправда, не відзразу помітила, що потрапила в кадр

Перейнялась енергією дитячого свята і журналіст та ведуча «Сфери-ТВ» Любов Данча. Своїми запальними па вона змусила танцювати і решту колективу, і гостей свята. Зрештою день видався цікавим та веселим, нашим глядачам нагадуємо, незабудьте зазирнути у кульку, яку ви отримали від нас. Адже можливо саме вам випаде можливість побувати у нас в гостях. 

Схожі статті