+380673870816 +380673870816

Триває пошук істини у ДТП, яка сталася в Рівному на перехресті Поповича-Степана Бандери (ВІДЕО)

На початку тижня в обласному центрі не розминулися дві іномарки «Шкода Октавія» та «БМВ». Постраждала неповнолітня дівчина. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. В обох водіїв-учасників аварії своя правда. 

У вівторок ввечері на перехресті Поповича-Степана Бандери при зеленому сигналі світлофора врізається дві іномарки - «Шкода» та «БМВ». Удар фактично лобовий. У «Шкоді» спрацювали подушки безпеки, найвірогідніше це врятувало водія і його неповнолітню пасажирку від тяжких травм.  Школярка отримала легкі тілесні. Водій та пасажири «БМВ», повідомили  в ДАІ, не постраждали. 

Як ми інформували  напередодні, в  офіційних зведеннях автоінспекції області вказується, що за попередніми даними інспекторів дорожнього руху, саме водій «Шкоди»  за невідомих причин допустив зіткнення. З цим абсолютно погоджується і кермувальник «БМВ». Він та ще один пасажир зараз лежать в лікарні. Після ДТП їм стало зле. Медики кажуть, що травми легкі. 

Чоловік  розповів, що автомобіль «БМВ»  не його власність. Він працює водієм-найманцем. Ремонт авто за його підрахунками влетить майже в 500 євро. Розказав, що їхав на допустимій швидкості, а  автомобіль «Шкода» мав його пропустити. Після зіткнення його авто відкинуло на чималу відстань. 

Щодо  швидкості  дороговартісного авто сумнівається інший водій-учасники аварії. Щодо цієї ДТП  в слідчому управлінні розпочали кримінальне провадження. Призначено ряд експертиз. Щоправда, слідчий з водіями поки не спілкувався. 

Схожі статті