+380673870816 +380673870816

Трагічна ДТП на Тернопільщині: 17-річний школяр загинув, 14-річна дівчинка - у реанімації

Інформація про дорожньо-транспортну пригоду надійшла в Шумський райвідділ міліції від фельдшера швидкої допомоги. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Тернопільській області. 

Як з’ясувалося, на перехресті вулиць Українська–Волинська невстановлений автомобіль збив сімнадцятирічного учня 11-го класу та дев’ятикласницю 2000 року народження. Внаслідок аварії неповнолітній юнак від отриманих травм помер на місці події. Дівчинку госпіталізували із множинними забоями шийного хребта, тулуба, тазу, нижніх кінцівок в реанімаційне відділення Шумської центральної райлікарні.

При огляді місця події правоохоронці знайшли уламки передньої частини автомобіля й встановили, що вони належать «Мерседесу» і, ймовірніше, R-класу. Почалося відпрацювання території. 

[[textbanner]]

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника обласного управління міліції Олександра Богомола, автомобіль знайшли. Він належить дружині керівника ДП “Кременець-ліс”. Очільник лісництва відмовився віддавати автомобіль та проходити медичну експертизу, поводився агресивно. 

У ході розмови чоловік стверджував, що за кермом не був, а керувала автівкою його дружина, яка зараз перебуває на шостому місяці вагітності. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ - порушення правил дорожнього руху.  Триває досудове розслідування.

Схожі статті