+380673870816 +380673870816

Світлана Богатирчук-Кривко вирішувала медичні, соціальні та особисті питання жителів Рівненщини

Заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко провела особистий прийом громадян. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Мешканці Дубровицького, Березнівського, Дубенського та Рівненського районів, які побували на прийомі, просили матеріальної підтримки, допомоги у вирішенні соціальних та житлових питань, а також – з оздоровлення. Були як індивідуальні, так і колективні звернення.

Зокрема, на прийомі побувала переселенка з Луганщини, яка просила допомоги у пошуку житла. Молода жінка покинула батьківщину через військові дії на Сході країни. У Рівному вона влаштувалася працювати на півставки у дитячому відділенні Рівненської обласної клінічної лікарні, адже за спеціальністю – дитячий уролог. Світлана Богатирчук-Кривко доручила структурним підрозділам вивчити це питання та посприяти молодому спеціалісту. Окрім того, заступник голови ОДА дала доручення вишукати можливість перевести молоду лікарку на повну ставку у медичному закладі. Адже таких медиків на Рівненщині немає.

Побували на особистому прийомі й представники благодійної організації «Вітрила надії» з Рівненського району, які опікуються питаннями хворих на муковісцидоз. Благодійники висловили подяку за розуміння проблем таких пацієнтів та попросили додаткової фінансової допомоги для їх лікування. Світлана Богатирчук-Кривко наголосила, що це дуже важливе питання для області і потрібно підтримати людей. Тож уже у червні хворим із обласного бюджету виділять гроші.

Схожі статті