+380673870816 +380673870816

Справа із світлофором на вулиці Степана Бандери зрушилася з місця (ВІДЕО)

Нагадаємо, що раніше вже повідомлялося про те, що мешканці цієї вулиці скаржаться на небезпечний пішохідний перехід, на якому лише за тиждень двоє людей опинилося під колесами автомобілів. 

Рівнянин та волонтер Олександр Безощук виступив  із ініціативою врегулювати цей перехід та встановити там світлофор. Мешканці навколишніх будинків зібрали потрібну кількість підписів та направили колективне звернення у  міську раду. І вже на першому засідання Рівнеради міський голова Володимир Хомко запевнив, що проблема із світлофорами в обласному центрі буде вирішена, але вже у наступному році. І найпевніше, що тоді на вулиці Степана Бандери таки з’явиться світлофор.  

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Хороша ідея. І ми зараз працюємо над цим.  3-4, можливо навіть п’ять світлофорів на наступний рік буде встановлено. Найближчий світлофор, який сьогодні буде встановлено - на вулиці Костромській для переходу великої кількості людей на пагорб Слави. На наступний рік п’ять світлофорів у місті буде встановлено. Я думаю, що Степана Бандери попаде. Я думаю, що це буде Приходька, бо там багато аварій. Найбільш аварійно-небезпечні вулиці попадуть у цей перелік.

Схожі статті