+380673870816 +380673870816

Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

Протягом минулої доби в усіх у контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним. Про це повідомив прес-центр державної прикордонної служби України.

Загалом учора КПВВ перетнуло 27,7 тисяч осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів. Yайбільший пасажиро-транспортний потік спостерігався у КПВВ «Зайцеве» та «Новотроїцьке», де оформлено  6830 та 6090 осіб відповідно.  

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 30 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території та 170 автівок прямувало у зворотньому напрямку. У «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 220 та 250 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 20 авто, які рухалися на виїзд та 25 автомобілів прямувало на в’їзд. В КПВВ «Гнутове» зафіксовано 25 автомобілів, які прямували на виїзд до неконтрольованої території, а на в’їзд – 40.

[[textbanner]] 

У  контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке»  прикордонники та представники фіскальної служби зупинили 3 автомобілі з вантажем одягу, дитячих іграшок, медпрепаратів, парфумів та господарчих товарів. Транспортні засоби порушенням правил перевезення вантажів прямували на неконтрольовану територію. Виявлені товари загальною вартістю майже 124 тисячі гривень передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Також у контрольному пункті в`їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники та представники фіскальної служби виявили автомобіль, яким намагалися незаконно перевезти з неконтрольованої території гумовий човен та спортивний тренажер вартістю 157 тисяч гривень.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідував 21 транспортний засіб з гуманітарним вантажем від ТОВ «Метро» Кеш енд Кері Україна через ДП «ФМ Логістик Дніпро». Транспортні засоби перевозили для жителів Донецька продукти харчування загальною вагою понад 184 тонни.

Схожі статті