+380673870816 +380673870816

СБУ затримала трьох бойовиків «ДНР» та «ЛНР» - танкіста, сапера і коригувальника вогню

У зоні проведення антитерористичної операції Служба безпеки України затримала трьох громадян України, причетних до терористичної діяльності т.зв. «ДНР» та «ЛНР». Про це повідомив  прес-центр СБ України.

Сьогодні співробітники СБУ затримали бойовика т.зв. «танкової бригади» незаконного збройного формування «ЛНР». Встановлено, що 44-річний мешканець м. Суходільськ, був навідником-оператором танку Т-64Б та брав участь у нападах на позиції українських військ, обстрілах мирних поселень.

[[textbanner]]

Ще одного бойовика «ЛНР» на прізвисько «Жук» контррозвідка СБУ затримала поблизу Сєверодонецька. 37-річний мешканець м. Лисичанськ збирав відомості про розташування українських підрозділів та наводив на них вогонь артилерії терористів. Під час затримання співробітники СБУ вилучили у «Жука» бойову гранату Ф-1 та символіку терористичної організації.

Третій затриманий на прізвисько «Овод» за власною ініціативою приєднався до бандформування «ДНР». Після відповідного вишколу був зарахований до інженерно-саперного підрозділу – мінував під’їзди до блокпостів терористів, поля вздовж шляхів до мирних населених пунктів. Стосовно затриманих тривають оперативно-слідчі дії.

Схожі статті