+380673870816 +380673870816

Рятувальники Волині надають допомогу водіям, які потрапили у снігові замети

Підрозділи пожежно-рятувальної служби 6 разів залучались до проведення аварійно-рятувальних робіт у зв’язку із ускладненням погодних умов. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Волинській області.

До ДПРЧ смт Іваничі надійшло повідомлення про те, що поблизу села Жашковичі Іваничівського району в полоні снігових заметів перебуває декілька легкових і вантажних автомобілів та 2 рейсових автобуси. На місце події направлені пожежні автомобілі з райцентру та ДПРЧ смт Локачі УДНС області. Рятувальники взяли на борт пожежних автомобілів загалом 20 людей, частину з яких транспортували до селища Локачі, решту – до смт Іваничі.

Двічі надавали допомогу водіям працівники ДПРЧ міста Горохів. До служби "101" зателефонували працівники "швидкої допомоги", які через снігові замети не мали змоги дістатися до породіллі в село Лемишів. Рятувальники на пожежній автоцистерні транспортували вагітну жінку із «переметеного» села до лікарів, які далі доставили її до Горохівської лікарні.

Поблизу села Сільце водій ватажного автомобіля "Volvo" потрапив у сніговий замет та не міг далі продовжувати рух. Бійці чергової варти ДПРЧ міста Горохова пожежною автоцистерною відбуксирували вантажівку на розчищену частину дороги.

Рятувальники ДПРЧ смт Локачі витягнули з снігових заметів поблизу села Привітне Локачинського району два легкових автомобілі, в яких знаходилося 8 людей. А в Луцьку рятувальники відбуксирували легковий автомобіль із кювету.

Схожі статті