+380673870816 +380673870816

Рівне перевиконало бюджет (ВІДЕО)

Місто розвивається, коли казна повна. Нарешті Рівне отримало свої кошти вчасно, адже за останні два роки Казначейство постійно затримувало виплати чи взагалі не давало коштів. Через що місто не мало змоги нормально працювати.   

Сергій Паладійчук, депутат Рівнеради, член бюджетної комісії:

- Ми зараз спостерігаємо асфальтування вулиць у всьому місті і це саме через те, що нарешті наші кошти нам віддала держава у вигляді Казначейства, а раніше ці кошти лежали на їх рахунках і ми не могли ними користуватися. Нарешті місто може використовувати ці кошти за призначенням і дуже оперативно спрацювали і шляховики, і комунальники, слава Богу, ми літом ремонтуємо дороги, а не так, як нам віддавали в листопаді-грудні і всі були в ситуації, що робити й іноді рівняни бачили маразматичну ситуацію, коли сніг іде, а люди кладуть дороги.

Також за перше півріччя місто перевиконало бюджет приблизно на сімдесят мільйонів гривень. 

Сергій Паладійчук, депутат Рівнеради, голова бюджетної комісії: 

- Це перевиконання дозволило нам направити ці кошти на міські потреби. Я знаю, що міський голова Рівного має наміри поставити достатньо багато, якщо я правильно пам’ятаю, близько тридцяти дитячих майданчиків по місту. Він хоче вперше за декілька останніх років потратити ці кошти на дворові території і знаю, що деякі вже дворові території відремонтовані. Тому ситуація, при якій нарешті ми маємо можливість користуватися грошима і маємо перевиконання, дає можливість міській владі і міському голові ці кошти виконати за призначенням. 

Додаткові кошти виділи  і на обладнання для пологового будинку та стоматологічних поліклінік. Управління культури також не залишилося без уваги. 

Сергій Паладійчук, депутат Рівнеради, голова бюджетної комісії:

- Це така блакитна мрія Володимира Хомка закінчити нарешті ремонт будинку культури в парку. Те, що там відбувається, бо бюджетна комісія ходила перевіряла, він дійсно гарний. Я думаю, що якщо вдасться і не буде катаклізм і Казначейство не заблокує наші гроші, рівняни побачать цей будинок і ми будемо мати можливість приймати гостей вищого рівня. Акторів, співаків  високопосадовців в дуже гарному місці.

Також міські кошти були направленні на дофінансування теплових лічильників, які незабаром мають встановити.

Сергій Паладійчук, депутат Рівнеради, голова бюджетної комісії:

- Міська влада за ініціативи Володимира Хомка виділила додаткові кошти на установки теплових лічильників за принципом п’ятдесят на п’ятдесят, тобто на початку ми планували одні кошти, а зараз вони фактично подвоїлися і за моїми оцінками, майже всі ті будинки, які змогли самоорганізуватися і почали процес збору своєї частини коштів, будуть забезпечені встановленням теплових лічильників.

Тому, коли є гроші і коли Казначейство їх видає вчасно, міська влада робить все для того, аби Рівне розвивалося.

Схожі статті