+380673870816 +380673870816

Протягом минулої доби терористи 22 рази порушували режим тиші. Аеропорт «Донецьк» атаковано 4 рази

За інформацією прес-центру антитерористичної операції, протягом минулої доби терористи 22 рази порушували режим тиші. Вогонь вівся з мінометів, стрілецької зброї, зенітних установок та озброєння танку. Бандити найактивніше діяли на Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках. Декілька разів наших військових обстріляли у районі Маріуполя та Первомайського.

В районі Луганська від обстрілів найбільше постраждали населені пункти: Фрунзе, Щастя, Кримське, Сокольники, Кряківка, Жовте, Капітаново. У Донецькій області терористи обстріляли населений пункт Авдєївка. Аеропорт «Донецьк» було атаковано 4 рази. На Дебальцевському напрямку під обстріли бандитів потрапили населені пункти Рідкодуб, Кам’янка, Малоорловка, Чернухіно. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

[[textbanner]]

На Маріупольському напрямку терористами двічі було обстріляно населений пункт Чармалик. Противник не припиняє намагання отримати розвідувальну інформацію з повітря. В районі населених пунктів Гнутове та Талаківка було помічено безпілотні літальні апарати противника. Слід зазначити, що за минулу добу артилерія сил АТО вогонь у відповідь не відкривала.

Схожі статті