+380673870816 +380673870816

Про 100 днів своєї роботи поліція Рівного звітувала на майдані Незалежності

Звітували на Майдані. Так, на головній площі Рівного півтори сотні патрульних поліцейських рапортували за сто днів своєї діяльності. Однак, для цього вони обрали не звичний для всіх сухий та протокольний метод, а підготували ряд сюрпризів. 

8-ріний Марко впевнено сидить за кермом патрульної автівки. Він вже переконаний, що у майбутньому неодмінно стане поліцейським. 

Марко:

- Бо вони всі таємниці розкривають. Бо у них дуже класна машина.

Відчути себе копом міг будь-хто із мешканців міста. Від великого до малого рівняни пробували складати протоколи, дихали у «Драгер», включали сирени, і звичайно, що селфилися із справжніми поліцейськими. Ось у такий спосіб Рівненська патрульна поліція вирішила прозвітували про свою стоденну роботу перед мешканцями міста.  

Сергій Мерчук, начальник управління патрульної поліції Рівного:

- Коли я ще не був у патрульній поліції, хотів, щоб поліція була набагато відкритіша для людей. І форму звіту своїх перших 100 днів, такого невеличкого ювілею, я би хотів, щоб вона пройшла дійсно для громади міста на центральній площі, так як і ми тут присягали на цьому місці.

Поліцейська Ольга Пузирко розповідає, 100 днів роботи для неї пролетіли непомітно. Зазначає, хоч і не зовсім легко дівчині нести цю службу, у своїй професії не розчарувалася.

Ольга Пузирко, інспектор патрульної поліції Рівного:

- Кажучи чесно, не скажу, що легко, тому що щодня не знаєш, що тебе може чекати, але розчарувань немає. Ідеш на роботу із задоволенням кожного дня, незалежно від того, що вже пройшло сто днів. Кожний день є запал, кожний день є наснага. Ідеш служити для свого народу, для свого міста, для жителів міста Рівного.

Рівняни ж роботою патрульних цілком задоволені. Зазначають, що з появою поліцейських на вулицях нашого міста, вони почуваються в безпеці. 

Галина, рівнянка:

- Люди задоволені всі, бо змінилося місто наше на краще. Менше стало п’яних по вулицях ходити. Люди спокійно стали спати. Глянеш у вікно і бачиш, що поліція їздить вулицями. Раніше такого не було.

Наступного разу патрульна поліція звітуватиме вже за рік своєї діяльності. Сергій Мерчук обіцяє, що це також зроблять на майдані Незалежності. 

Схожі статті