+380673870816 +380673870816

Правоохоронці розслідують обставини вибуху на подвір’ї міського голови Львова

29 жовтня, близько 22.50, у Львові на подвір‘ї будинку, де проживає міський голова Львова Андрій Садовий  пролунав вибух. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Львівській області.

Працівники міліції, які здійснюють охорону території біля помешкання мера Львова, затримали чоловіка, який кинув гранату на подвір‘я родини Садових. На даний час встановлено, що він є 29-річним місцевим мешканцем.

[[textbanner]] 

Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. На місці події працює слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Хід розслідування на місці контролює начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія. Також присутні начальник СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук та голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Під час огляду правоохоронці виявили у наплічнику затриманого три гранати РГД та тротилову шашку. Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України та поміщений в ІТТ. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.258 (терористичний акт) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Схожі статті