+380673870816 +380673870816

Пожежа забрала життя 38-річного рівнянина

Рівне у вогні. В обласному центрі сталося дві пожежі. Квартири палали на вулицях Струтинської  та Соборній. Майно вогнеборцям вдалося врятувати, а от життя господаря оселі  - ні. 

Повідомлення про пожежу у багатоповерхівці на  вулиці Соборній, 438 до чергової служби Головного управління ДСНС надійшло близько шостої години вечора. На місце події одразу направили два відділення вартових вогнеборців. Як пізніше з’ясували, в будинку горить двохкімнатна квартира. 

Сергій Брикса, старший помічник начальника ОКЦ ГУ ДСНС:

- Пожежа виникла в двохкімнатній квартирі на п’ятому поверсі в одній із житлових кімнат. Відразу було увімкнено апарат захисту органів дихання і зору працівників ДСНС. Вони піднялися на п’ятий поверх і приступили до ліквідації осередку пожежі. Друга ланка проводила розвідку, бо була інформація, що може бути потерпілий.

Квадратні метри пожежникам вдалося врятувати. Втім життя господаря – ні.  38-річного Ігоря вогнеборці знайшли на балконі. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. Проте, допомогти йому медикам так і не вдалося.  Наразі причину пожежі та розмір збитків встановлюють. Окрім того, вчора горіла також  квартира і на  вулиці Струтинської, 10 та у селі Студянка Дубенського району. На щастя, там обійшлося без жертв.

Схожі статті