+380673870816 +380673870816

Понад півтисячі фахівців Рівненщини здобули практичні навички використання системи «ProZorro»

566 осіб з усіх районів області взяли участь у тритижневих навчаннях практичному використанню системи «ProZorro», проведених комунальним навчальним закладом «Рівненський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій». Про це повідомила прес-служба Рівненської облради.

Практичні та теоретичні аспекти використання системи електронних закупівель презентували тренери акредитованого електронного орговельного майданчика e-tender.ua Катерина Козачок, Іванна Мельник та Юрій Ляшевич, а також фахівець по переговорних процедурах агентства «Консалт» Інна Млавець.

[[textbanner]]

Під час семінарів лектори-практики презентували вичерпний навчальний інформаційний матеріал, а також надавали компетентні відповіді на численні запитання, які безпосередньо стосувалися процедури проведення електронних закупівель. У своїх виступах тренери вкотре наголосили про те, що участь у електронних публічних закупівлях через систему «ProZorro» дозволить аналізувати і контролювати закупівлі всім бажаючим. Також створить у сфері тендерів відкриту конкуренцію, підвищить прозорість торгів, зведе нанівець корупцію у держзакупівлях, і головне – дозволить заощадити бюджетні кошти.

Схожі статті