+380673870816 +380673870816

Підключаємо смартфон до мультимедійної системи автомобіля. Що важливо знати?

Сьогодні молодих автомобілістів більше цікавить можливість підключення мобільного телефону до машини, ніж те, що у них насправді під капотом. Вони хочуть слухати улюблену музику в режимі он-лайн і бути на зв'язку з друзями. Більшість сучасних автомобілів дозволяють підключити мобільний телефон та виводити інформацію прямо на екран головного пристрою. Якщо вам не вдається це зробити, то, можливо, винен кабель і доведеться вибрати новий за посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/usb/

Переваги смартфона в авто

Багато драйверів навіть не підозрюють, що за допомогою мобільного телефону можна отримати, наприклад, якісну навігацію в автомобілі та ще безліч додаткових корисних опцій. Зазвичай синхронізувати смартфон та вбудовану мультимедіа можна за допомогою Android Auto або CarPlay. Завдяки цьому водій не відволікається від керування автомобілем та може повністю сконцентруватися на безпечному керуванні автомобілем.

Алгоритм підключення смартфона до автомобільної мультимедіа

Підключення мобільного телефону до автомобіля саме собою нескладне. Для початку необхідно з'єднати два пристрої кабелем і дотримуватися вказівок на екрані. Але іноді цей процес не відбувається гладко. Наприклад, два пристрої не бачать один одного і програма не хоче запускатися. Зокрема, Android Auto характеризується нестабільністю на менш потужних мобільних телефонах та потребує періодичної переустановки після оновлення системи.

Як вибрати відповідний аксесуар?

Також за стабільність підключення відповідає USB-кабель. Якщо він пошкоджений або не відповідає заявленим параметрам, то нормальної роботи від нього чекати не доводиться. Перш за все важливо завжди вибирати потужний кабель для передачі даних, а не тільки для зарядки. Виробники, особливо недорогих аксесуарів, часто економлять на комплектуючих. Іноді кабель може навіть не підтримувати режим передачі даних.

У цьому випадку ви не помилитеся, якщо виберете для підключення смартфона в автомобіль оригінальний кабель, який поставлявся в комплекті разом з телефоном.

Схожі статті