+380673870816 +380673870816

Перший заступник Міністра доходів і зборів України представив регіональних очільників

Степан Дериволков окреслив стратегічні завдання новоствореного відомства та представив керівників, які їх виконуватимуть на Рівненщині. 

Зокрема, начальником Головного управління Міндоходів в області призначений Ігор Скоріков. Він очолив колектив колишньої податкової адміністрації. У митників керівник залишився незмінний – Сергій Лук’янов. Його привітали з призначенням на нову посаду начальника Рівненської митниці Міндоходів. Тим часом начальником слідчого управління фінансових розслідувань в області став Володимир Перегняк.

У Міністерстві доходів і зборів кажуть, що Президент України вимагає альтернативних підходів – всі фахівці нового відомства мають бути партнерами для бізнесу та сприяти економічному розвитку Рівненщини. При цьому максимально простим і зручним має стати обслуговування звичайних платників, малих підприємств, потужних корпорацій, а також учасників зовнішньоекономічної діяльності.

Анатолій Юхименко, перший заступник голови облдержадміністрації:

- Вктор Янукович сказав, що позапланової перевірки не повинно бути взагалі. Вона мусить бути на тисячу випадків одна. Прошу вас, мінімізуйте позапланові перевірки. Це дратує всіх – підприємців, владу.

Степан Дериволков, перший заступник Міністра доходів і зборів України:

- Зменшення тиску на бізнес, дистанційне спілкування з бізнесом і таке інше. Ми йдемо шляхом спрощення щодо платників податків. Для таких людей ми є партнерами.

 

Схожі статті