+380673870816 +380673870816

Новий комунальник Рівного розповів про плани на майбутнє

Планував бути бізнесменом, а став головним комунальником міста. Нагадаємо, нещодавно міський голова публічно оприлюднив своє розпорядження на призначення пана В’ячеслава Бережнюка начальником міського управління ЖКГ. Раніше новообраний працював у правоохоронних органах у відділі по боротьбі з економічними злочинами, також в Державній інспекції контролю за цінами і в Антимонопольному комітеті. Планував розвивати свій бізнес, але передумав і закрив його, погодившись на пропозицію стати начальником управління ЖКГ. 

У свій перший робочий день В’ячеслав Бережнюк зустрівся з журналістами і розповів про свої плани зробити таку нині вразливу комунальну галузь процвітаючою. Серед майбутніх кроків – викорінити зловживання та корупцію. Тут, каже, не обійдеться без кадрових змін. У планах зробити житлово-комунальну сферу максимально відкритою, прозорою для громадськості і налагодити систему співпраці комунальників із мешканцями.

В’ячеслав Бережнюк, начальник міського управління житлово-комунального господарства:

- Це систематичні зустрічі мешканців будинків з керівниками управління, ЖЕКів. Періодична звітність перед мешканцями про те, яким чином і як використовуються кошти, озвучення проблем, які є в будинках. Все залежить від того, хто працює. І все залежить від бюджету.

 

Щодо поточних питань, головний комунальник міста вже назвав проблеми у підготовці Рівного до опалювального сезону. Задніх пасуть ОСББ.

В’ячеслав Бережнюк, начальник міського управління житлово-комунального господарства:

- Із більше ста ОСББ лише кілька десятків підготували акти про готовність до зими. Це серйозна проблема. Ми будемо вимушені провести чергове зібрання з ними і наголосити на цій проблемі.

[[YT][1]] 

Схожі статті