+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 21.12.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

На Рівненщині запрацювало українсько-шведське підприємство «Українські лісопильні». Реалізація  проекту стала можливою після запровадження в державі мораторію на експорт необробленого лісу. Зі свого боку іноземці вклали у цей проект близько 25 мільйонів євро та створили у Костополі 150 робочих місць. Таким чином, «Українські лісопильні» – це один з найбільших інвестиційних проектів на Рівненщині за останні 8 років. У якості сировини підприємство використовує сертифіковану  деревину місцевих державних лісгоспів та планує переробляти саме ті об’єми, що віднедавна йшли на експорт. Компанія планує реалізовувати свою продукцію в країнах Європи та Близького Сходу. Але в пріоритеті  й український ринок. Детальніше про перспективи такого бізнесу ми розповімо у наступних випусках новин.

 У Рівному затвердили міський бюджет на 2018 рік під час засідання міської сесії .  У скарбниці закладено понад 2, 5 мільярда гривень. Також депутати встигли розглянути земельні питання, внести зміни до регламенту і заслухати звернення рівнян. Отже, які важливі рішення ухвалили наприкінці 2017- го року. 

Інтелігенція міста знову б’є на сполох.  У Рівному , поблизу краєзнавчого музею, на Толстого 10, знову розпочалося будівництво. Нагадаємо, люди вже не вперше пікетують проти забудови  ,на їх думку, історично цінного місця. Раніше на тій земельні ділянці діяв мораторій, але забудовник вирішив відновити роботи. 

Рівненська АЕС стала першою в Україні де побудували комплекс з переробки твердих радіоактивних відходів. Він підвищить рівень безпеки експлуатації шляхом впровадження передових інноваційних технологій з переробки радіоактивних відходів. На АЕС уже розпочали перший етап комплексних випробувань на імітаторах радіоактивних відходів, так звані холодні випробування.

У Рівному фінішувала благодійна акція «Добро на різдво». Міський Палац дітей та молоді вже вшосте закликає рівнян дарувати радість дітям  з особливими потребами, соціально незахищених та соціально вразливих категорій, тяжкохворих дітей, що потребують довготривалого лікування. Основна мета акції – здійснення дитячих мрій. 

Схожі статті