+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 14.02.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

У Рівному хочуть підвищити плату за проїзд у громадському транспорті. На сайті Рівнеради оприлюднено повідомлення про проект регуляторного акту та розрахунки.  То ж попереду на рівнян чекає громадське обговорення. Далі тариф розглядатимуть на засіданні міськвиконкому. На скільки ймовірно збільшать плату за проїзд "Сфера ТВ" запитала у міського голови Рівного. Пряма мова далі.

У Рівному закликають створювати патронатні сім’ї. Так, всі охочі родини, віком від 35 до 60 років, зможуть взяти на виховання дітей, терміном від 1 до 6 місяців. Як пояснили на засіданні міськвиконкому, у патронатні сім’ї можна взяти  одну дитину, або ж брата, чи сестру.Нагадаємо, таку ініціативу ухвалив уряд.  Але, поки в Україні не поспішають утворювати патронатні родини. 

Якісно та своєчасно. За таким принципом працюють у Рівненському регіональному центрі безоплатної вторинної правової допомоги. Тут кожен громадянин України може отримати безкоштовну юридичну допомогу. Адже послуги адвокатів оплачуються з держбюджету. Зокрема за минулий рік на такі було потрачено понад 5 мільйонів гривень. 

Не змогли покинути напризволяще. Під час патрулювання у місті Сарни інспектори отримали повідомлення про збиту невідомою автівкою собаку. Поліцейські знайшли та відвезли пса до ветеринарної клініки. Далі пряма мова.

23 «золотих» дерева з’являться у Рівному. Шаровидні клени на вулиці Соборній у Рівному, що ростуть навпроти супермаркету «Еко»,  «одягнуть» у золоті стрічки. Таким чином ,молодь Рівного четвертий рік поспіль підтримує дітей хворих на рак,  адже 15 лютого – Міжнародний день боротьби з дитячою онкологією. Золота стрічка – символ цього дня. І цьогоріч молоді люди «золотими» деревами хочуть привернути увагу рівнян до важливості підтримки дітей з раковими хворобами. «Одягатися в золоті стрічки» дерева почнуть о 9 ранку.

На 40 новостворених сімей більше стане сьогодні у Рівному, саме стільки пар вирішили поєднати свої серця у День всіх закоханих. У Рівненському  РАДСі за проектом Мін’юсту  « Кохання поза часом» підготували нестандартну церемонію одруження. А всі ті, хто тільки бажає поєднати свої долі можуть подати заяви про державну реєстрацію шлюбу аж до 24 години. 

Колектив телеканалу «Сфера –ТВ»  усіх вітає з Днем закоханих. Любіть один одного і цінуйте кожен момент. 

Схожі статті