+380673870816 +380673870816

Незабаром у Рівному відкриють магазин данського бренду товарів для дому "JYSK" (ВІДЕО)

Приємний сюрприз чекає незабаром на рівнян. 21 серпня в Рівному урочисто відкриють магазин данського бренду товарів для дому "JYSK". Придбати всю необхідну продукцію для домашнього вогнища жителі Рівного зможуть тепер і в торговому центрі "Novus" за адресою Гагаріна, 26. 

Варто знати, що бренд  "JYSK"  - це  міжнародна роздрібна мережа, яка  пропонує повний асортимент товарів для дому. Перший магазин мережі був відкритий ще в 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником "JYSK". Сьогодні ця мережа представляє собою велику міжнародну групу, керуючу  магазинами в 36 країнах світу. В Україні працює вже 24 магазини. "JYSK" є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну, домашнього текстилю, ванної кімнати, меблів, для дому і саду та товарів для літнього відпочинку. 

Ігор, адміністратор:

- Товари у нас постачаються з Європи  - Польща, Данія і Білорусь. Є товари зі Сходу. Є й українські товари. Представники, які працюють спеціально на "JYSK".  Всі товари високої якості. Всі виробники дають гарантію. Скарг ніяких, слава Богу,  не було.

Загалом, у  торговому залі покупці  зможуть знайти усі потрібні товари: меблі для спальні, дитячої, вітальні, а також офісних кабінетів, товари для сну, домашній текстиль, побутові і декоративні предмети інтер'єру і багато іншого. Цікаво, що продукція "JYSK"  вирізняється високою якістю, демократичними цінами і унікальним скандинавським дизайном. Це вже встигли оцінити відвідувачі магазину.

Ірина, покупець:

- Дуже задоволена. Здивована. Прийшла сюди випадково. Мені подобається все. Все хочу. Нормальні ціни і можна сісти, посидіти, помацати. Дуже здивована. Рекламу треба цьому магазину.

Марк та Діана, покупці:

- В нас нещодавно було весілля і ми тут купуємо собі необхідні побутові речі, бо тут вони є. Радує, що такий магазин відкрився, де можна купити щось необхідне і не дорого.

Сергій, покупець:

- Товари якісніші, практичні. Думаю, що потрібно побільше таких товарів, щоб українці могли відчути, що таке якісні речі.

"JYSK" є експертом  у товарах для сну. В магазинах пропонують  ортопедичні та анатомічні матраци, пухові антиалергенні ковдри, подушки з ефектом пам'яті та бавовняну постільну білизну. Також концепція оформлення залу, особливості розташування товару допомагають відвідувачам уявити як та чи інша річ виглядала б у них вдома.  Крім того,  тут дуже легко знайти усе, що вам потрібно. 

Ольга, покупець:

- Якось так правильно воно тут все розташоване.  Ми ще допомоги в продавців не просили, бо знайшли одразу все, що нам було треба.

Українські покупці люблять магазини "JYSK"  й за особливу європейську манеру обслуговування. Тут завжди  раді споживачеві і знають як задовольнити індивідуальні потреби. 

Оксана, покупець:

- Дуже приємно. Вперше зайшла. Зробили покупки. Хороший магазин. Все дуже гарно, культурно і дуже добре.

То ж вже 21 серпня рівняни зможуть насолодитися шопінгом  для свого дому сповна. Адже магазин мережі "JYSK" гостинно відчинить свої двері для мешканців міста.  Варто знати, що в перші 4 дні відкриття -  з 21 по 24 серпня, покупці матимуть  можливість отримати в подарунок подушки та безліч знижок. Завітайте до торгового центру "Novus" за адресою вулиця Гагаріна, 26 та подбайте про затишок і красу  свого дому. 

Схожі статті