+380673870816 +380673870816

На Волині внаслідок двох аварій зазнали травм двоє людей

У результаті двох дорожньо-транспортних пригод двоє осіб опинилися в лікарні. У чергову частину Шацького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Піща-Любомль-Верба трапилася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    При виїзді на місце події встановлено, що цього дня 19-річний Володимир, житель смт Шацьк, керуючи автомобілем "Мерседес-Віто-110", не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та не справився з керуванням. У результаті виїхав на обочину та перевернувся. Внаслідок цього 61-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження, а відтак була госпіталізована в Любомльську ЦРЛ.
    На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне сталася дорожньо-транспортна пригода. 37-річний водій Микола, житель села Піддубці, керуючи мопедом "ERISKAY»" не дотримався безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку та не справився з керуванням, а відтак допустив падіння на проїзну частину. Варто додати, що водій керував мопедом без номерного знака та перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок пригоди Микола отримав тілесні ушкодження. Після огляду лікарями Луцької ЦРЛ госпіталізований у хірургічне відділення.

Схожі статті