+380673870816 +380673870816

На Волині у трьох дорожньо-транспортних пригодах травмовано четверо осіб

Надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі сполученням Київ – Ковель – державний кордон. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області.

При виїзді на місце пригоди було встановлено, що 41-річний водій автомобіля "Тойота", житель селища Люблинець Ковельського району не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку і виїхав на праве узбіччя по ходу руху автомобіля. Таким чином втратив можливість керування, тож автомобіль перекинувся. Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження і був доставлений у Ковельську ЦРЛ.

Окрім того, на цій же дорозі сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода. 27-річний водій автомобіля "Форд скорпіо", житель міста Любомль, виконуючи маневр обгону попутного транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, однак перед тим не впевнився, що це буде безпечно і не створить перешкоди. У результаті зіткнувся з автомобілем «Опель омега», за кермом якого перебував 58-річний громадянин України, житель ФРН, що прямував у зустрічному напрямку по своїй смузі руху.

У результаті автопригоди обоє водіїв та пасажир автомобіля "Форд скорпіо" із тілесними ушкодженнями госпіталізовані у лікарню.

Схожі статті