+380673870816 +380673870816

На Волині проведені командно-штабні антитерористичні навчання

24 квітня на Волині під егідою координаційної групи АТЦ при УСБ України у Волинській області відбулися командно-штабні антитерористичні навчання щодо ймовірного терористичного посягання на об’єкті – Володимир-Волинська міська рада. Про це повідомив прес-центр СБ України.

У навчаннях взяли участь керівники регіональних управлінь СБ України, МВС України, Держаної служби з надзвичайних ситуацій, Пенітенціарної служби, представники ВВ МВС України, обласного військового комісаріату та органів місцевої влади і управління. Також з врахуванням специфіки розташування регіону до навчань залучалися співробітники лінійного відділу внутрішніх справ УМВСУ на Львівській залізниці та військововслужбовці Луцького та Львівського прикордонних загонів.

Посадовими особами структур, що задіяні у державній антитерористичній системі, відпрацьовано шляхи та тактику запобігання і припинення можливого терористичного посягання на важливому державному об’єкті. Навчання дозволили підвищити ступінь готовності особового складу спецпідрозділів різної відомчої належності до виконання покладених на них завдань, відпрацювати координацію заходів щодо протидії можливим терористичним проявам.

Схожі статті