+380673870816 +380673870816

На сесію Рівнеради прийшли підприємці, які проти несанкціонованої торгівлі на вулиці Сагайдачного (ВІДЕО)

Сьогодні на сесію Рівнеради до депутатів прийшли підприємці, які орендують приміщення на центральному продуктовому ринку. Вони проти несанкціонованої торгівлі на вулиці Сагайдачного. 

Заборонити торгівлю на вулиці Сагайдачного. З таким проханням до міських обранців звернулися підприємці, які орендують приміщення на центральному продуктовому ринку. 

Єлизавета Чумак, власниця салону «Еліт Плюс»:

- Наші бізнеси знищені. Ми працювати не можемо, нас принижують, нас б’ють. Я викликала поліцію. Біля ринку колапс. Несанкціонована торгівля на ринку на вулиці Полуботка, Сагайдачного. Там немає баб, хіба 10%, а 90% - це бізнес, який торгує з ящиками , які не хочуть платити за місце і який веде себе нагло.

В свою чергу міський голова підтримав підприємців, крім того, нещодавно поліція вже наводила лад на ринку. 

Володимир Хомко, міський голова Рівного: 

- Є правила торгівлі і я хочу, щоб і я, і ви створили таку думку, щоб ми всі підтримали поліцію, бо на неї починають тиснути. Попередня поліція не наводила, бо її купували з «патрохами». Ці не беруть хабарів і я прошу всіх підтримати це. Поліція робить правильно.

До того, як завчають міські обранці, місць для торгівлі на ринку вистачає, наразі є 350 вільних точок. 

Ірина Пилипчук, депутат Рівнеради:

- Прилавки, чисто, охайно. Працює лабораторія, яка привозиться на ринки. Ця перевірка є дуже важливою для сільськогосподарської продукції.

Також до депутатів в черговий раз звернулися рівняни щодо будівництва на Коновальця, 2. Нагадаємо, там планують звести багатоповерхівку, але мешканці прилеглих будинків проти. 

Наталія Калічава,  мешканка Коновальця, 10:

- Ми провели ці збори. Були присутні і представники влади, і мешканці будинків. Зареєстровано було 158.  Брали участь  в голосуванні 143 людини. Результат голосування -  142 за  і  1 утримався.

Натомість Володимир Хомко запевнив, що без їхньої згоди ніякого будівництва не буде. 

Володимир Хомко,  міський голова Рівного: 

- Нічого проти вашої волі зроблено не буде. Спіть спокійно. Все зробимо, що передбачає законодавство. Зробимо так, щоб не було проти волі мешканців. Нема предмету для тривоги. 

Вже традиційно на сесії розглянули і низку земельних питань. 

Схожі статті