+380673870816 +380673870816

На Рівненщину повернулася негода

Дорожники Рівненщини розчищають автошляхи від снігу. Адже сьогодні південно-західний циклон приніс в область зниження температури й опади.

На деяких ділянках вже розпочались роботи з обробки шляхового полотна. Дорожники користуються інертними та протиожеледними матеріалами. При цьому зазначають, що запаси паливно-мастильних матеріалів для техніки мають в необхідній кількос

Техніка перебуває в стані підвищеної готовності, аби в разі ще більшого погіршення погодних умов, спрацювати максимально оперативно.

Окрім того, дорожники зазначають, що у місцях можливого утворення ожеледиці, чи ускладнення руху – підйоми, спуски, перехрестя, мости, шляхопроводи, естакади – є достатня кількість протиожеледних матеріалів. Тому водії можуть самотужки підсипати сумішшю невеличкі ділянки дорожного покриття і продовжити рух безпечно для себе та інших учасників дорожного руху.

Працівники Рівненського облавтодору чергують в цілодобовому режимі. Вони закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом, рухаючись автодорогами області, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди.

Схожі статті