+380673870816 +380673870816

На Рівненщині вогонь знищив господарську будівлю (ВІДЕО)

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Жовкині Володимирецького району. Громадяни розповіли, що горить дерев’яна господарча будівля роміром 14х8м в якій зберігаються будівельні матеріали (дерев’яні балки та дошки).

За вказаною адресою терміново виїхав черговий караул вогнеборців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Володимирець. Коли рятувальники прибули на місце виклику, уся господарча будівля була повністю охоплена вогнем, усе свідчило про занадто пізнє виявлення пожежі, а також повідомлення про неї на лінію «101». Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Рівненській облаті.

Пожежні одразу подали на гасіння один водяний ствол. Надзвичайно ускладнювало роботу рятувальників дуже висока температура та їдкий дим, що виділявся від будматеріалів. Вогнем знищено господарську будівлю та близько 30м3 будматеріалів. До ліквідації пожежі залучалась 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу. Причина пожежі та розмір збитків наразі встановлюються.

Схожі статті